Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

als de liefde niet bestond

Geen appel zou meer rijpen Zoals eens in het paradijs Als wij elkaar niet meer begrijpen Dan is de wereld koud als ijs. Geen appel zou meer rijpen.

Pin On Gefeliciteerd
Pin On Gefeliciteerd

Geen dichter zou meer dichten.

. Dan is de wereld koud als ijs. Zou de zon niet langer stralen. Als de liefde niet bestond. Als de liefde niet bestond.

Dan wordt de wereld koud als ijs. Als de liefde niet bestond Zou de maan niet langer lichten Geen dichter zou meer dichten Als de liefde niet bestond. This list is empty. Zoals eens t paradijs.

Stream songs including Als De Liefde Niet Bestond. Als de liefde niet bestond. Ze hebben niets meer te bepraten. Submitted by stewienash on Wed 01042015 - 2132.

Als de liefde niet bestond. Listen to Als De Liefde Niet Bestond on Spotify. Geen appel zou meer rijpen. Zou het strand de zee verlaten.

Als de liefde niet bestond. Zou de maan niet langer lichten. Ik zou sterven van de kou. Hermans is geboren in 1916 in het Nederlands-Limburgse Sittard.

Als de liefde niet bestond. Eeuwigheid Toon Hermans. Zijn vader was bankier en overleed op jonge leeftijd nadat de bank failliet. De wind zou niet meer ademhalen.

Verse 1 Em Am7 Als de liefde niet bestond Zullen ze stilstaan de rivieren Am Em En de vogels en de dieren Als de liefde niet bestond Verse 2 Em Am7 Als de liefde niet bestond Zou het strand de zee verlaten Am Em Ze hebben niets meer te bepraten Als de liefde niet bestond Verse 3 C Bm7 Als de liefde niet bestond. Dan is de wereld koud als ijs. Als de liefde niet bestond. Korte huwelijkswens van Toon Hermans.

Intro Am Am7 Verse 1 Bbm Ebm Als de liefde niet bestond Zullen ze stilstaan de rivieren F F7 Bbm En de vogels en de dieren Als de liefde niet bestond Verse 2 F Ebm Als de liefde niet bestond Zou het strand de zee verlaten F F7 Bbm Ze hebben niets meer te bepraten Als de liefde niet bestond Verse 3 Gb Fm Als. Als wij elkaar niet meer begrijpen. Listen to Als De Liefde Niet Bestond - Single by Gerard Joling on Apple Music. Als de liefde niet bestond be be a tempo stond stond a tempo nd nd 638 rall.

Ik zou sterven van de kou En mn adem zou bevriezen Als ik je liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou. Listen to Als De Liefde Niet Bestond on Spotify. En mijn adem zou. Geen appel zou meer rijpen.

Als de liefde niet bestond. Als de liefde niet bestond Zullen ze stilstaan de rivieren En de vogels en de dieren Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou het strand de zee verlaten Ze hebben niets meer te bepraten Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou de maan niet langer lichten Geen dichter zou meer dichten Als de liefde niet bestond. Ik zou sterven van de kou. Elise Mannah Song 2012.

Create and get 5 IQ. Als de liefde niet bestond Geen appel zou meer rijpen Zoals eens in het paradijs Als wij elkaar niet meer begrijpen Dan is de wereld koud als ijs Ik zou sterven van de kou En mn adem zou bevriezen Als ik je liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder. Ik zou sterven van de kou. Als wij elkaar niet meer begrijpen.

14 rows Als de liefde is een studioalbum van Toon Hermans uitgebracht in november 2000Het album bevat liedjes met muziek en teksten van Hermans die hij de laatste maanden van zijn leven opnam met pianist Bert van den BrinkVier liedjes zijn gebleven zoals ze waren de rest is achteraf aangevuld met drums bas accordeon blazers en strijkers gearrangeerd door Van den Brink en. Als de liefde niet bestond Dan was de hele vrijerij bedorven De wereld was gauw. Zoals eens in het paradijs. Nergens zouden bloemen staan En de aarde zou verkleuren Overal gesloten deuren En de klok zou niet meer slaan.

Liedje voor opa en oma 50 jaar getrouwd. There is an oasis of content in our Listen page. Stream Als de liefde niet bestond by Bo van Vliet on desktop and mobile. Lieve Liedjes Song 2019.

Als de liefde niet bestond by Bo van Vliet published on 2013-06-16T121826Z. Provided to YouTube by TuneCore Als De Liefde Niet Bestond Lucette Music and Me 2016 Lucette Released on. 10 jaar geleden voor het laatst gewijzigd. Als de liefde niet bestond Geen appel zou meer rijpen Zoals eens in het paradijs Als wij elkaar niet meer begrijpen Dan is de wereld koud als ijs Ik zou sterven van de kou En mn adem zou bevriezen Als ik je liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou.

Als de liefde niet bestond. Als de liefde niet bestond. Nergens zouden bloemen staan. If love did not existEnglish below Mijn dagen worden gevuld met.

Play over 265 million tracks for free on SoundCloud. 11K views 16 likes 43 loves 51 comments 20 shares Facebook Watch Videos from Daniëlle Uriël. Zoals eens in het paradijs. Als wij elkaar niet meer begrijpen.

De liedjes en conferences van Hermans lijken tijdloos en zijn nog steeds populair. Als ik je liefde zou verliezen. 11K views 16 likes 43 loves 51 comments 20 shares Facebook Watch Videos from Daniëlle Uriël. Als de liefde niet bestond.

Er is geen liefde zonder jou. 2016-07-04 Auto-generated by YouTube. Gels en de die gels en de die gels en de die. En de aarde zou verkleuren.

30 rows The song Als de liefde niet bestond was written by Toon Hermans and Jacques Brel and was first. Up to 20 cash back Hmmm. Mp mp mp de lief - de lief - de niet de niet ren ren ren Piano Zul-len ze stil-staan Zul-len ze stil-staan Zul-len ze stil- staan de ri - de ri - de ri - vie-ren vie-ren vie-ren En de vo - En de vo - En de vo - a tempo rall. En mn adem zou bevriezen.

If love did.

Als De Liefde Niet Bestond Toon Hermans Varen Liefde
Als De Liefde Niet Bestond Toon Hermans Varen Liefde
Pin On Quotes
Pin On Quotes
Pin On Toon Hermans
Pin On Toon Hermans
Liefde Toon Hermans Huwelijksgedichten Gezegden Over Het Leven Inspirererende Citaten
Liefde Toon Hermans Huwelijksgedichten Gezegden Over Het Leven Inspirererende Citaten
Als De Liefde Niet Bestond Toon Hermans Spreuken Teksten Liefde
Als De Liefde Niet Bestond Toon Hermans Spreuken Teksten Liefde

Post a Comment for "als de liefde niet bestond"